Nyt liv i Tanggården Skoven


Vi ønsker at dele vores tanggård med gæster, der også værdsætter de unikke omgivelser i en historisk ramme – med moderne og lækker komfort.

Vi lejer gården ud som sommerhus, og gæsterne kan anvende den til ferie, til kurser/møder og fester. Vi hjælper også gerne med gode råd om oplevelser, praktisk planlægning og afvikling – Hvad I måtte ønske.

Vi har brugt 3 år på at sætte gården i stand fra a-z, den ene længe har været helt nede, den anden havde dog ydermurene tilbage. Nu er vi færdige og glæder os over at have fået muligheden for at restaurere den. Kun takket være stor støtte fra A.P. Møllerfonden til tangtag og facade er dette blevet muligt. Suppleret af moralsk støtte fra familie og venner, tålmodige håndværkere og en bank, der har troet på vores projekt.

Alting er til låns- og i denne gård har er boet mindst 8 generationer, siden Jacob Hansen efter sandflugten tog sig et stykke jord “øde og sandfygen” og gav sig til at genopdyrke det . Han fik lov af svigerfar til også at bygge sig et hus ved siden af hans. Dette var starten på Tanggården Skoven.

Senest har Carlo og Lillian boet her – indtil 2008. Altid nykalket og pæn holdt de gården. Da de solgte den, stod den desværre tom i en årrække og gik alt for hurtigt i forfald. Heldigvis er den nu reddet.
Vi har nu tanggården “til låns” et stykke tid – skal jo gerne holde 300 år igen. Og vi håber, at I sammen med os vil passe godt på den. Brug den aktivt og hensynsfuldt, så den holder længe!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *