Ferie i de skønneste rammer!

I kan leje hele tanggården! Ferie på Tanggården – med familie eller venner – er en skøn mulighed for at skrue ned for tempoet – og op for nærvær, hygge og det gode liv.

Ferie med børn

Familieferie med børn – så er Læsø oplagt. Klik og se mere.

På tanggården Skoven har vi gjort os umage med at børn, unge og ældre føler sig velkomne og med plads til både aktivitet og hygge på for alle – ude og inde.
Til de små gæster er der: Der er 2 baby-rejsesenge,  2 højstole og babybadekar samt pusleplads i bryggerset.
I laden er der et hyggeligt legehjørne med duplo, legekøkken, spil og bøger samt fodboldspil.
I haven er der sandkasse og gynge samt fodboldmål.  I udhuset et skab med legeting:  legetelt, soppebassin, fiskeudstyr, krabbefiskestænger, fodbold, stangtennis, kongespil og meget mere.

Ferie for voksne – venner og kolleger, bestyrelsen, yoga..

Ferie for voksne. Så er rammen er sat til hygge og samvær – med plads til at være aktive sammen i det smukke gamle hus med de lyse rum – og ude plads til at vælge en fredelig krog i haven eller helt for sig selv på den 20.000 m2 store grund.

I laden under det synlige tangtag – er der klar til møder, fest, yoga, hygge og dejlige festmiddage. og et børnehjørne lige ved køkkenet. Gulvvarme og brændeovn.

Her er mulighed for at hygge med madlavning – hente friske fisk og hummer på havnen, plukke kantareller i skoven, frugter i haven, købe lokale råvarer i de mange butikker og boder, og sammen hygge med tilberedelse – i det store køkken ved laden, på træterrassen ved grillen eller lave mad over bål.

Her er stier øen rundt til en dejlig travetur eller at nyde de 140 km asfaltvej på cyklen. Og morgenturen går til stranden for at se solopgaven få minutter væk.

En rask rundboldkamp, en fodboldkamp i haven, morgentur til stranden – måske med et håndklæde, siesta i haven under det store birketræ, et hidsigt spil kroket eller vikingspil, aftenhygge ved bålet – mens man venter på at se den klareste stjernehimmel man kan tænke, godt indpakket i tæpper.
På Læsø slukkes gadelyset om natten, så den hvide stribe man kan se hen over himlen er ikke skyer – men Mælkevejen!

I haven er læ og hygge, sol og en stor god træterrasse. Her er borde, stole og bænke, så alle kan spise sammen.

I aktivitetskassen finder I redskaber og aktiviteter til diverse spil og lege: Drager, fiskestænger, bolde, badminton, petanque, kroket og stangtennis. Her kan man udfordre sig selv og hinanden.

Oplevelser

Vi har lavet et lille overblik over aktivitetsmuligheder med venner og familie på Læsø.

Oplevelser på Læsø – mulighederne skifter over året. Vi hjælper gerne med forslag til program og praktisk planlægning.

En systematisk guide over Læsøs muligheder findes i denne Guide til Læsø – fra øst til vest. Vi kan rådgive om de aktuelle muligheder i forhold til jeres interesser – og evt. hjælpe med aftaler.