Ferie for alle!

Ferie på Tanggården – med familie, eller venner – er en mulighed for at skrue ned for tempo og op for nærvær og det gode liv.

Ferie med børn

Familieferie med børn – så er Læsø oplagt. Klik og se mere.

På tanggården Skoven har vi gjort os umage med at børn og unge føler sig velkomne og med plads til både aktivitet og hygge på tværs af aldre.

Ferie for voksne – venner og kolleger

Ferie for voksne. Så er rammen er sat til hygge og samvær – med plads til at være aktive sammen – og rum til at vælge en fredelig krog i haven eller rundt på den 20.000 m2 store grund.

Her er mulighed for at hygge med madlavning – og ikke mindst forberedelserne f.eks. med at samle kantareller i skoven, frugter i haven, indkøb af lokale råvarer i de mange butikker og boder, eller hente fisk og hummer på havnen.

Andre foretrækker en fredelig fodboldkamp, en travetur eller at nyde de 140 km asfaltvej på cyklen.

En rask rundboldkamp, en fodboldkamp i haven, morgentur til stranden – måske med et håndklæde, siesta i haven under det store birketræ, et hidsigt spil kroket eller vikingspil, aftenhygge ved bålet – mens man venter på at se den klareste stjernehimmel man kan tænke, godt indpakket i tæpper.
På Læsø slukkes gadelyset om natten, så den hvide stribe man kan se hen over himlen er ikke skyer – men Mælkevejen!

I haven er læ og hygge, med dejlig skygge under den gamle birk. Her er bænke, så alle kan spise sammen.

I aktivitetskassen i haven finder I redskaber og aktiviteter til diverse spil og lege: Drager, fiskestænger, bolde, badmintonketchere, petanque, kroket og stangtennis. Her kan man udfordre sig selv og hinanden.

Oplevelser

Vi har lavet et lille overblik over aktivitetsmuligheder med venner og familie på Læsø.

Oplevelser på Læsø – mulighederne skifter over året. Vi hjælper gerne med forslag til program og praktisk planlægning.

En systematisk guide over Læsøs muligheder findes i denne Guide til Læsø – fra øst til vest. Vi kan rådgive om de aktuelle muligheder i forhold til jeres interesser – og evt. hjælpe med aftaler.