B&B

I august 2023 er der fra den lørdag 19. 8 til fredag den 25.8 helt ekstraordinært mulighed for at komme på luksus B&B ophold på Tanggården Skoven.

Hvis I har ønsker til andre perioder, så ring eller skriv, så ser vi hvad der er muligt 🙂

Vore 6 værelser har alle 2 rigtig gode senge, der kan stå sammen som dobbeltseng eller som 2 enkeltsenge – efter eget valg. Sengene er redt med lækkert linned og der er håndklæder på værelset.
Der er to badeværelser + gæstetoilet til fælles benyttelse.

Der er adgang til køleskab, kaffemaskine og elkedel, men ikke mulighed for at tilberede måltider.

I må benytte det meste af huset og hele haven – med skøn terrasse, bålplads m.v. Man må gerne hygge i opholdsstuen, spisestuen og laden åbent kig til tangtaget. Her er hyggeligt året rundt.

Fællesrummet i den fine gamle lade må gerne benyttes til hygge og leg. Nogle eftermiddag har vi kaffestue og fortælling om tanghusene, her er I meget velkomne til at være med.

Babyseng og højstole kan lånes. Vi har også cykler til udlån. Hvis I er mange kan vi være behjælpelige med at leje cykler til jer.

Ankomst normalt mellem 16 og 17, efter aftale frem til 22.30. Afrejse inden kl. 10.

Opholdet er inklusiv dejlig morgenmad med hjemmebagte boller med ost/pålæg, yoghurt med musli, æg, hjemmelavet syltetøj, frisk frugt, juice, kaffe og the, mv.

Vi byder også på en kop aftenskaffe med lidt hjemmebag.

Værelserne kan bookes ved booking.com – hvor I kan se om, der er ledige værelser – eller ved kontakt direkte til os. Ring eller SMS gerne til os på 2047 0241 for at booke / forhøre jer om mulighederne.

Vi kan også kontaktes på mail: lillian.kristensen1@gmail.com

Pris ved direkte booking: 1000 kr. for 2 personer, 925 kr. for 1 person.

hygge på terrassen
Solterrasse i haven
hygge i den gamle fine lade
i laden er der kig op under tangtaget. Hyggeligt året rundt