Børnevenlig familieferie

Ferie i tanghus med plads til alle

Tanggården Skoven på Læsø er garanti for en dejlig ferie for hele familien, hele året. Tanggården udlejes nu som det skønneste sommerhus – 282 m2 i Østerby.

Tanghuset er indrettet, så det er let og at holde ferie på både børnenes og de voksnes præmisser. Det skal være en oplevelse for alle!

Sommerferie – i et lækkert tanghus i det smukke miljø omkring Østerby – i et luksushus med plads til leg, ude og inde. Der er plads til både hygge og aktivitet, – til skøn madlavning og spisning om det store bord enten i spisestuen eller laden

Haven og hele grunden med mark og skov er indrettet, så det må bruges aktivt for både børn og voksne.

Den gamle have mod syd med plads til både leg og sol

LEG og HYGGE

Der er legeredskaber og spil, forslag til for alle aldre – sammen.
Måske skal reglerne for rundbold, kroket, vikingspil eller “lege gemme” lige opfriskes, Der er masser af plads til alle, også hvis nogen trænger til en fredelig solkrog et par timer.

20.000 m2 fredelige omgivelser, tæt på skov, strand og natur hele vejen rundt.
Fiskestænger til de store og krabbefiskestænger til de små, – og spande til fangsten.

Der er fodboldmål, basketnet, kroket og rundboldbat, badmintonketchere, Og skal det lige tjekkes, hvad vennerne laver, så er der fiber og WIFI.

Ofte er der også fodboldturnering i Østerby mellem de lokale og gæster, så hold øje med Facebook Østerby Sportsforening.

Der er bålplads i en lækrog i haven, så I kan hygge med snobrød… Der er brænde i brændeskuret -og man må også gerne samle pinde mv. i skoven. Og der er bålpander til pandekager 🙂

Måske de yngste får lov at falde i søvn i teltet i nærheden, når de har bagt snobrød og ristet pølser.

Snobrød opskrift og 10 skønne varianter til godt fyld i de bagte brød
Snobrød er hyggelig dessert efter en skøn dag
Skumfiduser over bål – Frk. Hindborg
Har I prøvet ristede skumfiduser mellem to kiks 🙂
Dejlig bålplads til en hyggelig aften

I huset er der kort over området. så I sammen kan taget på ekspeditioner lange eller korte. Måske med madpakke og syltetøjsglas – og poser til fangsten af mariehøns, krabber og muslingeskaller, rav fra stranden og de smukkeste sten.

Og der er selvfølgelig fuglebøger, så I kan udpege hvilke fugle, der hyppigt kommer på besøg. Traner, fasan, spætte, gøg, rødhals, musvit og svaler er nogle af de faste gæster.

Stranden er børnevenlig, og med skønt sand. Dejlige ture på stranden for at komme først i vandet i det krystalklare lune vand – eller at bygge det største sandslot. Husk at tage skovle med fra udhuset:-)

Til de mindste er der sandkasse, legetelte, gynge, lego og duplo. Der er 4 højstole, babyseng og weekendseng – og masser af tæpper at tage med på plænen – så I kan lege i skygge under den store hængebirk.

En favorit – året rundt er et besøg på Storhaven – med masser af klappe-dyr: Æsler, geder, grise og kaniner, – verdens bedste is. Her kan de voksne kan nyde kaffen inde eller ude, mens børnene leger.

FOR DE VOKSNE

Til de voksne er der hyggelige bøger, staffelier mv. til akrylmaleri (lærreder kan købes), – og mulighed for rabataftale med Læsø Kur.

Der er tid til forkælelse: I kan få kropsmassage og skønhedskure, zoneterapi, mindfullness, aquafitnes – jo der er nok til en hel uge.

Læsø Kur – wellnes og massage, saltbade og saunaer

Her kan man have “god tid” sammen, og både med aktiviteter og hygge.
Man kan utroligt mange ting sammen rundt om på Læsø, som giver gode oplevelser sammen.

SE Guide til oplevelser og Visit Læsø. I løbet af sommeren byder vi på havnefester, Hummerfestival, forskellige kunstudstillinger, åbent hus i Hedvigs hus, Havets dag, Skibet SAMKA kommer med tang til tanghusene helt fra Møn og meget mere.

Golfbanen på Læsø drives af Læsø Seaside Golfklub. De 18 smukke huller med udsigt til Kattegat, hede og eng er så smukke, at det er en oplevelse i sig selv.

Man kan leje heste flere steder, tage på gruppeture – eller tage hesten med selv? Hos Krogbækgaard og Fædrelandet tager mod gæster – både med og uden erfaring.

Morgentur til Østerby havn efter jomfruhummer og friske fisk – og lune rundstykker. Hjem og rense hummer på terrassen – klar til at blive ristet i smør, hvidløg til aften med et godt glas hvidvin – så behøver man ikke meget mere.

Her kan I hygge med madlavning – og ikke mindst forberedelserne f.eks. med at samle kantareller i skoven, frugter i haven, indkøb af lokale råvarer i de mange butikker og boder.

Den store gasgrill i haven er nu også god – til de skønneste bøffer fra de sorte Galloway-køer med lidt kantareller til fra skovturen.

Hver morgen landes friske jomfruhummer på havnen

Og så er der masser af oplevelser i nærområdet for hele familien. Fra Østerby havn kan I komme på sejltur med skibet Seadog på “SÆL og FISK” med fiskestang for at se sæler . Og museums-skibet Ellen er også en hyggelig oplevelse.

Museumsskibet Ellen sejler til Hummerfestivallen